M.D. VOICILAȘ – Cabinet de avocat oferă servicii juridice de calitate de peste 15 ani.

Suntem întotdeauna orientați spre succesul clienților în serviciile pe care le prestăm.

Ceea ce ne caracterizează este profesionalismul și obiectivul nostru este unul singur – SUCCESUL!

Având o vastă experiență în diverse domenii de drept, oferim consultații juridice, asistență juridică și reprezentare în fața instanțelor de judecată, a organelor de urmărire penală și a altor persoane de drept public sau privat.

De asemenea, asigurăm servicii juridice complexe pentru societăți comerciale, asociații și fundații. Știm că succesul economic depinde de o foarte bună abordare a situației juridice, ceea ce ne obligă să oferim clienților cele mai bune opinii legale și acțiuni avocațiale pentru atingerea obiectivelor acestora.

PROFESIONALISM ȘI EXCELENȚĂ! Aceasta este deviza noastră pe care o respectăm întotdeauna, indiferent că este vorba de consultații juridice, înființări firme, asociații sau fundații, reprezentare în litigii în fața instanțelor (civile, comerciale, de muncă și de contencios-administrativ), plângeri penale sau plângeri la CEDO.

Serviciile noastre sunt oferite în toată țara, iar expertiza noastră profesională ne face să devenim partenerii dumneavoastră de încredere.