/logo.png
CASA DE AVOCATURĂ VOICILAȘ
Protecția datelor personale în conformitate cu RGPD (Regulamentul general privind protecția datelor – Regulamentul UE 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului)
 
Printre datele cu caracter personal, enumerăm:
-numele
-adresa
-nr. carte de identitate/pașaport
-venit
-adresa IP (Internet Protocol)
 
Prin intermediul site-ului ”casadeavocatura.eu” prelucrăm următoarele date:
-obligatoriu: adresa IP
-opțional: nume, e-mail, telefon (în cazul în care folosiți formularul de pe site pentru a ne contacta)
 
În situația în care semnăm cu dumneavoastră un contract de asistență juridică (indiferent de modalitatea de încheiere a acestuia), toate datele personale vor fi folosite numai în baza consimțământului dumneavoastră și numai în scopul derulării contractului încheiat.
Datele personale sunt prelucrate de M.D. VOICILAȘ – Cabinet de avocat, titular al drepturilor asupra site-ului ”casadeavocatura.eu”.
Dacă o persoană consideră că datele sale cu caracter personal sunt incorecte, incomplete sau inexacte, persoana respectivă are dreptul de a le corecta sau completa fără întârziere.
Datele cu caracter personal nu vor fi folosite în niciun caz în alte scopuri decât cele enumerate mai sus, cu respectarea Regulamentului UE 2016/679.
Pentru sesizări cu privire la prelucrarea datelor personale, ne puteți contacta la adresa de e-mail voicilas@outlook.com.
© 2022 - CASA DE AVOCATURĂ VOICILAȘ
România, Sibiu
Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn